DIY houten onderzetter met dierenvacht

Leopard print is my new favorite colour

Sokken, shirts, tasjes, jurken, kaarsen en ….onderzetters! Deze laatste kan dankzij deze DIY nu aan mijn dierenprintjescollectie worden toegevoegd! Ik ben gek op de dierenprint-trend! Tegenwoordig zie je ze veel in kleding terug, maar ook in ons interieur kunnen ze niet meer ontbreken. Toen ik deze printjes tegenkwam in de winkel heb ik meteen een aantal ingeslagen om aan de slag te gaan met eenvoudige DIY’s met deze leuke printjes! Nieuwsgierig? Je vindt ze hier onder!

Wat heb je nodig voor het maken van dierenprint onderzetters?
– Plakbare dierenprint folie (ik scoorde ze in verschillende printjes bij de Action).
Houten onderzetters
– Schaar
– Potloot

Let´s go!
Begin met het kiezen van jouw favoriete printje voor op de onderzetters. Ik koos voor drie in de zwart witte versie en drie in de zwart bruine versie. Begin met het omtrekken van de houten onderzetters. Let op om de juiste print op de juiste onderzetter te plakken kun je cijfertjes zetten op de printjes en de onderzetters

Knip vervolgens de printjes uit en plak het juiste printje op de juiste onderzetter.

Druk de folie goed aan zodat hij stevig vast zit. Je kunt er eventueel nog een beetje haarlak overheen spuiten om de stof goed te blijven beschermen tegen vocht. Geef ze een plekje op de bijzettafel of eettafel en zo heb je jouw favoriete printje ook in je interieur! Proost!

Oh en mocht je nog even door willen gaan met de printjes? Wat dacht je van het oppimpen van een tasje die je niet zoveel meer gebruikt of het stylen van je telefoonhoesje? Check deze ideetjes hieronder.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *