DIY AB trainer | Een Sanne Plan

Hallo 2021! En hallo abs!

Yes! Het is 2021! Een nieuw jaar, vol met nieuwe kansen en natuurlijk nieuwe Sanne Plannetjes! Het begin van een nieuw jaar is vaak een moment om voor jezelf weer nieuwe doelen te stellen en goede voornemens op een rijtje te zetten. Jaarlijks staat in dit rijtje goede voornemens bij de meeste Nederlanders afvallen en meer sporten op nummer één. Een goed moment om zelf aan de slag te gaan met jouw zelfgemaakte workout plek! Psst: dit maakt het ook nog eens leuker om te gaan sporten! Dus hallo 2021 en hallo abs na het maken van dit Sanne Plannetje! Ready? Let’s go!

Wat heb je nodig voor deze home made ab bouwer?

  • Twee grote versterkingshoeken, deze zijn in de bouwmarkten in verschillende maten en soorten te vinden;
  • Schroeven;
  • Spuitlak, ik koos voor zilveren versterkingshoeken, maar wilde ze graag zwart hebben dus koos ik voor deze zwarte spuitlak. Daarmee spoot ik ook het hout in een zwarte kleur, zodat de letters straks nog beter uitkomen;
  • Letter stickers;
  • Stukje hout, de lockdown is voor mij het moment om de restjes hout op te maken dus ook voor deze DIY koos ik weer een stukje resthout.

Stap 1: Begin met het op maat zagen van het stukje hout en teken af waar je de versterkingshoeken wilt plaatsen.

Stap 2: Door het aftekenen weet je hoeveel ruimte je over hebt voor het plaatsen van de tekst: Hello abs. Je kunt natuurlijk ook een andere tekst erop zetten, zoek bijvoorbeeld eens wat leuks via Pinterest op! Als je jouw tekst hebt gevonden dan kun je de letters plakken op de bovenkant van het hout (gebruik hiervoor de breedste kant).

Stap 3: Spuit vervolgens het stuk hout zwart en neem de letters en de versterkingshoeken ook meteen mee. Zodra de verf droog is, kun je voorzichtig de letters eraf halen.

Stap 4: Nu wordt het tijd om een plekje op te zoeken waar jij jouw ab trainer gaat ophangen. Kies een geschikte plek en boor één voor één de versterkingshoeken vast aan de buur. Zodra je één kant vast hebt geboord aan de muur, kun je vervolgens vanaf de bovenkant het houtje vastboren aan de versterkingshoeken in de muur. Herhaal dit vervolgens bij de andere versterkingshoek zodat het hout goed vast zit.

Stap 5: Nu is jouw ab builder klaar voor gebruik om jouw fit doel te halen voor dit jaar! Welke doelen heb jij voor het komende jaar en ga jij in 2021 zeker waarmaken?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *