Over Sanne

Hoi! Mijn naam is Sanne. Een klein meisje met een grote liefde voor doe-het-zelfen. Deze liefde wil ik graag delen, om zo anderen te inspireren om lekker zelf aan de slag te gaan. Waarom? Omdat het gevoel dat je hebt nadat je iets helemaal zelf gemaakt hebt fantastisch is (oké en omdat het een hoop scheelt in de portemonnee). De liefde voor doe-het-zelfen begon al op de basisschool. Mijn favo zinnetje was: ‘Sanne zeluf doen’. Gelukkig ging dit niet altijd goed en weet ik inmiddels ook hoe ik om hulp moet vragen.

De keuze om mijn 2348 Sanne plannetjes te delen via een blog was makkelijk. Doordat ik de opleiding communicatie heb afgerond en daarnaast een cursus website’s bouwen heb gevolgd kan ik mijn liefde voor het vak communicatie en het zelf maken van dingen combineren op een eigen website.

Mijn blog richt zich op een aantal aspecten waar ik erg blij van word, namelijk: eten, wonen en leven. Ik ben echt geen chefkok en laat eigenlijk 9 van de 10 keer iets aanbranden, maar ben wel gek op eten (vooral zoetigheid). Daarnaast slenter ik graag door winkelstraten en interieurwinkels om daar inspiratie op te doen voor mijn huisje en tuin. Met deze inspiratie ga ik vervolgens op zoek in winkels of op Pinterest om te kijken of ik dit ook zelf (en vaak véél goedkoper) kan maken. Ik sponsor dan ook wekelijks de Action, Xenos en de Karwei.
Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk van het leven te genieten. Hier komt mijn liefde voor doe-het-zelfen ook weer terug. Ik geef je bijvoorbeeld op mijn blog tips om zelf te genieten van het leven. Daarnaast kun je meegenieten van de reizen die ik maak en hoe ik daar mijn liefde voor doe-het-zelfen mee combineer.

Veel leesplezier en als je zelf ook lekker aan de slag gaat, vergeet dan niet het resultaat met mij te delen! Ik ben benieuwd!